طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ ، یک سالاد مقوی
کد خبر: ۵۵۶۶۳
تاریخ انتشار: 2016 November 21    -    ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۳
در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه برای طرفداران پاستا داریم. سالاد پاستا و مرغ یک ترکیب عالی است که پیشنهاد امروز ماست.مرغ ها را به اندازه های 9.5 سانتی متری برش دهید. پوسته های نخود فرنگی را نیز خرد کنید.
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ ، یک سالاد مقوی
 
طرز تهیه سالاد پاستا و مرغ ، یک سالاد مقوی
 
در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه برای طرفداران پاستا داریم. سالاد پاستا و مرغ یک ترکیب عالی است که پیشنهاد امروز ماست.
 
 
مواد لازم:
 
450 گرم سینه مرغ بی استخوان
دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
¼ پیمانه سس سویا
دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
یک قاشق چایخوری روغن چیلی
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
225 گرم نودل تخم مرغی چینی
یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده
دو عدد پیازچه
1/4 قاشق بادام زمینی خرد شده

طرز تهیه:
 
1. مرغ ها را به اندازه های 9.5 سانتی متری برش دهید. پوسته های نخود فرنگی را نیز خرد کنید. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، روغن چیلی و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک قابلمه بزرگ، نودل ها را 4 تا 6 دقیقه داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس کنار بگذارید.

3. روغن سرخ کردنی را داخل تابه بریزید. سیر را 15 ثانیه داخل آن تفت دهید. نخود فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه را یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کنید.
 
4. نیمی از مرغ ها را داخل تابه بریزید و دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. آنها را از تابه خارج کنید. همین کار را با باقی مرغ ها تکرار کنید.

5. همه مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید، سس و سپس سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. در آخر نودل ها را بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد همه مواد بروند. در آخر بادام زمینی خرد شده اضافه کنید و فورا سرو کنید.

دانشنامه آشپزی فارسی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار