«اختصاصی تابناک باتو» آیا شما هم در گرفتن آب لیموی تازه با مشکل روبرو هستید؟ اگر پاسخ مثبت است ، باید اشکال را در شیوه برش زدن لیمو پیدا کنید. برش زدن لیمو از وسط و به دونیم کردن آن شیوه نادرستی برای گرفتن آب لیمو است.
برای استخراج کامل آبلیمو ، ابتدا از طول آن را به سه قسمت تقسیم کنید ( طبق تصاویر ) سپس قسمت وسط را نیز به تکه های دیگر برش بزنید. با این روش ۱۰۰ درصد آبلیموی آن گرفته خواهد شد.
در روش دوم لیمو را از طول به دو قسمت برش زده و سپس آن را از اطراف به تکه های دیگر تقسیم کنید.
قبل از انجام هر کاری لیمو را روی میز آشپزخانه بغلتانید و با کف دست روی آن محکم فشار دهید تا اینگونه آب لیمو کاملا استخراج شود.
اگه يه قاچ يا به اصطلاح يك پره برش نخوره آبش بيرون نميريزه
درستترين روش قاچ از وسط
در ضمن هركي هرجور دوست داشت ميتونه ببره و تعريف اصول و قاعده برش يه نوع توهينه كه انگار آبگيري از ليمو رو بلد نيستم و تابناك بهتون ياد ميده