طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی
کد خبر: ۵۳۱۴۴
تاریخ انتشار: 2016 October 27    -    ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
برنج با بادام هندی؟! تا به حال امتحان کرده اید؟ کره ای های عجیب و غریب نوعی کیک برنجی مخصوص به خود دارند که به برنج، بادام هندی اضافه می کنند.
طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی
 
طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی
 
برنج با بادام هندی؟! تا به حال امتحان کرده اید؟ کره ای های عجیب و غریب نوعی کیک برنجی مخصوص به خود دارند که به برنج، بادام هندی اضافه می کنند.
 
 
مواد لازم:
 
برنج (ترجیحا هندی) 4 فنجان
بادام هندی 25 گرم
نارگیل (مکعبی خرد شده) به میزان لازم
پودر هل سبز به میزان لازم
آب 4 فنجان
شیره قند 4 فنجان
 
دستور دوم:
 
آرد 3 قاشق غذاخوری
شیر نصف فنجان
برنج (پخته شده) 3 فنجان
تخم مرغ (زده شده) 2 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
 
 طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی ، این غذای خوشمزه کره ای است+تصاویر
 
دستور اول
 
برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنیدسپس آن را آسیا کنیدظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنیدسپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شودسپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شودبعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزیدروی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
 
طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی ، این غذای خوشمزه کره ای است+تصاویر

دستور دوم

 
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

سوران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار