مواد لازم :
▪️لیمو ترش یک عدد
▪️شکر ۵ پیمانه
▪️سرکه سیب ۳ پیمانه
▪️زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده یک چهارم پیمانه
▪️چوب دارچین۲عدد
▪️دانه کامل فلفل سیاه۲۰عدد
▪️نمک یک قاشق چای خوری
▪️کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده۲ کیلو
طرز تهیه :
لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمی دهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشه ها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.