طرز تهیه خمیر مخصوص سوخاری کردن مرغ یا میگو
کد خبر: ۵۲۱۹۷
تاریخ انتشار: 2016 October 17    -    ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶
ماءالشعیر را داخل یك كاسه استیل می ریزیم و سپس نمك و فلفل و جوش شیرین و سپس بیكینگ پودر را به آن اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم.
خمیر یا سس مخصوص سوخاری کردن مرغ یا میگو
 

مواد لازم:

ماءالشعیر ساده 1 شیشه
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران آب كرده ( برای خوش رنگ شدن به میزان لازم)
آرد گندم به میزان لازم

طرز تهیه :

ماءالشعیر را داخل یك كاسه استیل می ریزیم و سپس نمك و فلفل و جوش شیرین و سپس بیكینگ پودر را به آن اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم.
 
سپس آرد گندم الك شده را به آرامی اضافه كرده و هم می زنیم و آنقدر هم می زنیم كه غلظت خمیر همانند ماست هم خورده شود در صورت دلخواه می توانید کمی زعفران برای خوش رنگی و طعم بهتر به آن اضافه کنید .بعد از اینكه خمیر آماده شد روی خمیر را می كشیم و در محیط گَرم °37 سانتی گراد در دمای معمولی آشپزخانه می گذاریم تا خمیر استراحت كند پس از اینكه خمیر آماده شد میتوانیم تکه های مرغ یا میگو و یا سبزیجات رو داخل مایع فرو کرده و در روغن داغ سرخ کنیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار