طرز تهیه پاستای خامه تنوری لذیذ
کد خبر: ۵۱۳۲۴
تاریخ انتشار: 2016 October 08    -    ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶
سریع ترین غذایی که بعد از روزی سخت و کسل کننده می تواند شما را سیر و خستگی را از بدنتان خارج کند، یک پاستای ساده اما خوشمزه است.
طرز تهیه پاستای خامه تنوری لذیذ

طرز تهیه پاستای خامه تنوری لذیذ
 
سریع ترین غذایی که بعد از روزی سخت و کسل کننده می تواند شما را سیر و خستگی را از بدنتان خارج کند، یک پاستای ساده اما خوشمزه است.
 

مواد لازم برای 4 نفر:

پاستای فرمی: 175 گرم
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد ساطوری
سیر: یک حبه، ساطوری
خامه معمولی: 300 میلی لیتر
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر گودا یا چدار: 175گرم، رنده شده

روش تهیه:

1 - پاستا را به روش همیشگی در 4لیتر آب جوش و 4 قاشق غذاخوری نمک بجوشانید و پس از مغزپخت شدن و قبل از خرد شدن آبکش کنید.

2 - در همین حال 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، در یک دقیقه آخر سیر را نیز اضافه کنید.

3 - در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با کمی نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. خامه را همراه مایه پیاز و سیر داخل آن ریخته و پنیر را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و پاستا را درون آن بریزید.

4 - یک ظرف حدودا یک لیتری نسوز را چرب کرده و مایه پاستا را در آن بریزید و 35 تا 40 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد روی طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود.

نکته:

1 - در این پاستا سبزی ساطوری مانند جعفری، قارچ تفت داده شده یا بادمجان کبابی نیز اضافه کنید.

2 - از پنیر موتزارلا هم می توانید استفاده کنید

3 - به جای مرغ گریل شده می توانید ماهی سرخ شده یا ژامبون خردشده با این پاستا سرو کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار