طرز تهیه کروکت برنجی با میگو
کد خبر: ۵۰۲۸۱
تاریخ انتشار: 2016 September 27    -    ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
این غذا برای دانش آموزان مناسب است. حالا که فصل مدرسه شروع شده است، حتما میگو را در دستور غذایی تان قرار دهید.
طرز تهیه کروکت برنجی با میگو
 
 
طرز تهیه کروکت برنجی با میگواین غذا برای دانش آموزان مناسب است. حالا که فصل مدرسه شروع شده است، حتما میگو را در دستور غذایی تان قرار دهید.

مواد لازم:
 
   250 گرم برنج     
   5 پیمانه آب گرم
   1عدد عصاره سبزیجات
   1عدد  عصاره مرغ
   50 گرم کره
   1عدد زرده تخم مرغ
   200 گرم پنیر پارمسان
   1 ق س  زعفران دم کرده
   200 گرم میگو   
   2 عدد تخم مرغ
   1 ق س  پاپریکا  
   2 ق س  روغن زیتون
   150 گرم پودر سوخاری
   به مقدار لازم روغن مایع  
   نمک و فلفل به میزان لازم
 
روش تهیه:

1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.

2. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2  تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
 
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان‌تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار