طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس مخصوص
کد خبر: ۴۸۷۹۲
تاریخ انتشار: 2016 September 15    -    ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
ماهي ها را پس از تميز کردن به طور کامل شستشو دهيد. در روي شکم ماهي به طور طولي شکاف ايجاد کنيد. پس از خالي کردن شکم ماهي آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخليه کنيد.
مواد لازم :

ماهي قزل آلا
روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري
مرزه خرد شده 3 قاشق غذا خوري
سير 3 حبه
پودر زنجبيل يک دوم قاشق چاي خوري
پوست رنده شده ليمو ترش يک عدد
نمک ، فلفل و آب ليمو به مقدار لازم
 
طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس مخصوص

طرز تهیه:

ماهي ها را پس از تميز کردن به طور کامل شستشو دهيد. در روي شکم ماهي به طور طولي شکاف ايجاد کنيد. پس از خالي کردن شکم ماهي آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخليه کنيد.
سپس به طور عرضي و مورب با يک چاقوي تيز در روي ماهي چند شکاف ايجاد کنيد. سپس در ظرفي روغن زيتون، مرزه، سير، زنجبيل، نمک ، فلفل، پوست ليمو و مقداري آب ليمو ريخته و به طور کامل مخلوط کنيد. مواد آماده شده را روي ماهي بريزيد و به مدت نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت نيم ساعت ماهي را روي کاغذ آلومينيوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
در صورت تمايل و براي پخت بهتر ماهي مي توانيد روي آن را با يک ورق کاغذ آلومينيوم بپوشايند و بعد از پخت ماهي، کاغذ آلومينيوم را برداشته و با حرارت قسمت بالاي فر( گريل ) آن را به صورت برشته درآوريد.
مدت زمان پخت ماهي به اندازه آن بستگي دارد. به طور معمول يک عدد ماهي قزل آلاي متوسط به مدت 25-20 دقيقه آماده مي شود.

نکات تغذيه اي :
اين غذاي کم چرب براي افراد با کلسترول و فشار خون بالا مناسب است. همچنين خوشمزه و سرشار از املاح معدني و ويتامين هاست که براي کودکان و سالمندان غذاي سالم و مفيدي است.
در ضمن افرادي که داراي فشار خون بالا هستند، از افزودن نمک به اين غذا خودداري کنند؛ چون داراي ساير طعم دهنده ها مي باشد.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار