طرز تهیه چیکن لوف
کد خبر: ۴۸۵۱۷
تاریخ انتشار: 2016 September 09    -    ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
همه مواد رو باهم مخلوط كرده و در يك قالب مستطيلی مخصوص فر رو كمي چرب ميكنيم و....
مواد لازم :

گوشت مرغ چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم
١/٢فنجون پيازچه خردشده
١/٢فنجون جعفري خردشده
٣ تا حبه سير رنده شده
فلفل سبز تند يك عدد خردشده
يكعدد تخم مرغ
زنجبيل تازه يك قاشق غذاخوري
نصف فلفل دلمه اي رنگی نگيني شده
١/٢فنجون پنير پيتزاي رنده شده
١/٢فنجون نون تست آسياب شده (مانند آرد سوخاري بشه)
فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
ادويه و زردچوبه و نمك به ميزان لازم
زعفرون دم كشيده نصف استكان

طرز تهیه چیکن لوف

طرز تهيه :
همه مواد رو باهم مخلوط كرده و در يك قالب مستطيلی  مخصوص فر رو كمي چرب ميكنيم و خوب گوشت رو در قالب فشار ميديم تا گوشت منسجم بشه و بعد روي اون رو با فويل بپوشانيد وميذاريم توي فر با درجه ١٨٠ به مدت يك ساعت و نيم تا خوب آب گوشت بخار بشه و دقايق آخر فويل رو برداريد تا روی غذا با شعله بالاي فر گريل بشه و نوش جان كنيد .
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار