کبه بلغور از غذاهای لبنانی پرطرفدار است و طریقه تهیه آن، در مناطق مختلف، متفاوت است. در اینجا شما را با یکی از روشهای تهیه این غذای لذیذ آشنا می کنیم:
مواد لازم:
بلغور نرم: یک کیلو
گوشت بدون چربی: نیم کیلو
پیاز کوچک: یک عدد
نمک، فلفل و هل به میزان لازم
مواد لازم برای داخل کبه:
گوشت خرد شده: یک کیلو
پیاز بزرگ: چهار عدد
جعفری خردشده: یک پیمانه
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
بلغور را از چند ساعت خیس کرده و سپس آب آن را می گیریم، گوشت را به همراه بلغور و پیاز چرخ می کنیم و در آخر نمک و فلفل و هل را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب ورز می دهیم تا به شکل خمیر صاف و یکدست درآید.
برای مواد داخل کبه، ابتدا پیازهای خردشده را به همراه نمک و فلفل و ادویه سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم، در آخر جعفری خردشده را به آن اضافه می کنیم.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط گوشت و بلغور را برداشته داخل کف دست صاف می کنیم و مانند شکل، از مواد گوشتی داخل آن گذاشته و کبه را می پیچیم. اگر مواد چسبندگی داشت، بهتر است دست خود را با آب خیس کرده و بعد کبه ها را بپیچید.
سپس کبه های آماده شده را در روغن داغ سرخ می کنیم.
تهیه و ترجمه: تابناک باتو