طرز تهیه کبه بلغور ،غذای پرطرفدارلبنانی
کد خبر: ۴۷۶۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 July 14    -    ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
کبه بلغور از غذاهای لبنانی پرطرفدار است و طریقه تهیه آن، در مناطق مختلف، متفاوت است. در اینجا شما را با یکی از روشهای تهیه این غذای لذیذ آشنا می کنیم.
طرز تهیه کبه بلغور ،غذای پرطرفدارلبنانی  کبه بلغور از غذاهای لبنانی پرطرفدار است و طریقه تهیه آن، در مناطق مختلف، متفاوت است. در اینجا شما را با یکی از روشهای تهیه این غذای لذیذ آشنا می کنیم:

غذای عربی: کبه برغول

مواد لازم:

بلغور نرم: یک کیلو
گوشت بدون چربی: نیم کیلو
پیاز کوچک: یک عدد
نمک، فلفل و هل به میزان لازم

مواد لازم برای داخل کبه:

گوشت خرد شده: یک کیلو
پیاز بزرگ: چهار عدد
جعفری خردشده: یک پیمانه
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم

بلغور را از چند ساعت خیس کرده و سپس آب آن را می گیریم، گوشت را به همراه بلغور و پیاز چرخ می کنیم و در آخر نمک و فلفل و هل را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب ورز می دهیم تا به شکل خمیر صاف و یکدست درآید.

غذای عربی: کبه برغول  غذای عربی: کبه برغول

برای مواد داخل کبه، ابتدا پیازهای خردشده را به همراه نمک و فلفل و ادویه سرخ می کنیم و گوشت را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم، در آخر جعفری خردشده را به آن اضافه می کنیم.

غذای عربی: کبه برغول  غذای عربی: کبه برغول  غذای عربی: کبه برغول

به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط گوشت و بلغور را برداشته داخل کف دست صاف می کنیم و مانند شکل، از مواد گوشتی داخل آن گذاشته و کبه را می پیچیم. اگر مواد چسبندگی داشت، بهتر است دست خود را با آب خیس کرده و بعد کبه ها را بپیچید.

غذای عربی: کبه برغول  غذای عربی: کبه برغول  غذای عربی: کبه برغول

سپس کبه های آماده شده را در روغن داغ سرخ می کنیم.

تهیه و ترجمه: تابناک باتو
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
sajaden
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۸
0
1
خیلی خوب است وای چه مزه ای
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار