مواد لازمریواس ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۲۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقههای ریواس را جدا کنید و به تکههای مساوی خرد کنید؛ پیازهای خرد شده، گوشت خرد شده و ۴ لیوان آب را داخل قابلمهای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید، پس از ۳۰ دقیقه ریواسهای خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید، ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.
ایران کوک