خورش ریواس و گوشت
bato-adv
کد خبر: ۴۷۲
تاریخ انتشار: 2015 May 14    -    ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲
bato-adv
bato-adv
با توجه به اینکه گیاه ریواس خواص متعددی از جمله محکم شدن استخوان و تقویت معده و کبد و.... دارد توصیه می شود از این گیاه در وعده های غذایی استفاده شود در این خبر طرز تهیه خورش ریواس وگوشت را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم

ریواس ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۲۰۰ گرم
 نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل مقدار لازم

 
خورش ریواس و گوشت


طرز تهیه

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه‌های ریواس را جدا کنید و به تکه‌های مساوی خرد کنید؛ پیازهای خرد شده، گوشت خرد شده و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه‌ای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

جعفری را خرد کنید و همراه با نعنای خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس به گوشت پخته اضافه کنید، پس از ۳۰ دقیقه ریواس‌های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید، ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.
ایران کوک
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار