نکته های کاربردی و لازم در آشپزی
کد خبر: ۴۷۰۵۷
تاریخ انتشار: 2016 August 26    -    ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱
مرغ ناپز؛ اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت.
هیچ وقت شیرینی ها و كیك هایی كه در خانه می‌پزم خوب نمی‌شود، چه نکته‌ای را رعایت نمی‌كنم؟

همیشه دستور شیرینی یا كیكی را كه تصمیم دارید بپزید از اول تا آخر كاملا بخوانید. مطمئن شوید كه تمام مواد لازم را در اختیار دارید. هیچگاه سعی نكنید كه مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد كنید. تمام مواد را یك ساعت قبل از پخت در هوای آشپزخانه بگذارید تا همه مواد هم دما شوند، مواد را به دقت وزن كنید. حدود یك ربع قبل از پخت فر را روشن كنید. هیچ گاه در فر را قبل از اینكه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نكنید چون پف كیك می‌خوابد. كیك وقتی كاملا پخته است كه به اندازه كافی پف كرده باشد و روی آن طلایی شده و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
 
نکته های کاربردی و لازم در آشپزی
برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهكاری پیشنهاد می‌كنید؟

برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.

گوشت سفت؛ مایه‌ای مرکب از بخش‌های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتک؛ فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.

مرغ ناپز؛ اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. برای آنکه گوشت‌های سفت یا برخی از مرغ‌های دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت‌های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد ‌پخت.

برای درست كردن مرغ سوخاری در خانه چه كار باید بكنم؟

برای سوخاری كردن مرغ ابتدا آن را با یك عدد پیاز و مقدار كمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یك صافی خالی كنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال می‌توانید آنها را در روغن سرخ كنید.

برای پخت سیب‌زمینی همیشه به مشكل برمی‌خورم؛ چه کار باید بکنم؟

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترك نخورد، قبل از پختن، قدری كره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترك نخواهد خورد بلكه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌كند و فقط با مقداری نمك بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از تركیدن پوست سیب‌زمینی كه با پوست داخل آش یا در فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ كنید. برای سرخ‌كردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب كنید تا سیب‌زمینی‌ها روی هم قرار نگیرد.‌

طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟

نیم كیلو گوجه فرنگی را خرد كنید و همراه با سبزی های معطر و یك حبه سیر، نمك و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچ‌ها را ریز خرد كنید و كمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شد را در صافی بریزید و با پشت قاشق آن را فشار بدهید و سس را روی قارچ‌ها بریزید تا 5 دقیقه بجوشد.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار