روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی
کد خبر: ۴۶۹۹۹
تاریخ انتشار: 2016 August 30    -    ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۰
«مجدره» یک غذای عربی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. در اینجا ما شما را با شیوه تهیه و پخت این غذای لبنانی آشنا می کنیم. با هم می بینیم و می خوانیم.
روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی
 مجدره یک غذای عربی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود. در اینجا ما شما را با شیوه تهیه و پخت این غذای لبنانی آشنا می کنیم. با هم می بینیم و می خوانیم.

روش تهیه‌ی مُجَدّرِه؛ غذای لبنانی

مواد اولیه

عدس: 500 گرم

برنج: نصف پیمانه

پیاز بزرگ: سه عدد

سیر: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

* عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.

* برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.

* پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

* برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

* برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار