آشنایی با مراحل پخت اشکنه ی اسفناج
کد خبر: ۴۶۳۲۵
تاریخ انتشار: 2016 August 20    -    ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
غذای محلی تهران:
امروز تصمیم داریم شما را با مراحل آسان پخت یک اشکنه ی خوشمزه آشنا کنیم. مدت زمان پخت این اشکنه مقوی، چهل دقیقه است و یکی از غذاهای محلی شهر تهران می باشد.
آشنایی با مراحل پخت اشکنه ی اسفناج
 
امروز تصمیم داریم شما را با مراحل آسان پخت یک اشکنه ی خوشمزه آشنا کنیم. مدت زمان پخت این اشکنه مقوی، چهل دقیقه است و یکی از غذاهای محلی شهر تهران می باشد.
 
آشنایی با مراحل پخت اشکنه ی اسفناج 

مواد لازم برای چهار نفر:
تخم مرغ::۴ عدد
سیب زمینی::2 عدد
پیاز داغ::۲ قاشق غذاخوری
آرد::۱ قاشق غذاخوری
اسفناج ریز ریز شده:: ۱ لیوان
سماق:: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوب::به مقدار لازم
آب::۵ استکان

طرز تهیه:
پیاز داغ که درست شد آرد، اسفناج، فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.
جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود.
۲ تا از تخم مرغ ها را هم زده و با نمک بریزید، بعد از ۳-۲ دقیقه جوش، باقی تخم مرغ ها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه کنید.

منبع: ashpazi.ir24
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار