کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که خیلی از شهرها دستور تهیه منحصر به فرد خودشان را برای آن دارند. در این مطلب هم طرز تهیه کوفته هویج و تره را به شما آموزش می دهیم که منحصر شهر بروجرد است.
مواد لازم:
گوشت چرخكرده 400 گرم
هویج رندهكرده 5 عدد متوسط
پیاز رندهكرده 1 عدد متوسط
ترهی خردكرده نصف پیمانه
نمك و زردچوبه به میزان لازم
گردوی خردكرده یكدوم پیمانه
آرد نخودچی 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ 1 عدد
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی سس كوفته:
پیاز خردكرده 1 عدد كوچك
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر 3 قاشق سوپخوری
سركه یكسوم پیمانه
طرز تهیه:1-در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آنگاه نمک، زردچوبه، گردو و آرد نخودچی را همراه با تخممرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.
2-بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفتهها بیفزائید. حدود
3-نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.
روش تهیهی سس كوفته:1-پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامیاش گرفته شود. رب گوجهفرنگی را نیز بیفزائید.
2-اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.
آشپزباشی