طرز تهیه قیمه بوشهری یک غذای اصیل محلی
کد خبر: ۴۵۶۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 August 09    -    ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴
قیمه بوشهری از غذاهای اصیل شهر بوشهر است که طرز تهیه و حتی طعمش با بقیه قیمه ها متفاوت است و به نظر من فوق العادست و حتما باید امتحان کنید تا بفهمید چی میگم. این غذای فوق العاده رو از دست ندید با ما همراه باشید.
طرز تهیه قیمه بوشهری یک غذای اصیل محلی
 
قیمه بوشهری از غذاهای اصیل شهر بوشهر است که طرز تهیه و حتی طعمش با بقیه قیمه ها متفاوت است و به نظر من فوق العادست و حتما باید امتحان کنید تا بفهمید چی میگم. این غذای فوق العاده رو از دست ندید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای قیمه بوشهری :
 
  • لپه      ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط     ۱ عدد
  •  گوشت سر دست     نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی      ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی متوسط     ۱ عدد
  • دارچین     یک هشتم قاشق چایخوری
  • زردچوبه     ۱ قاشق چایخوری
  • گرد لیمو عمانی     ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران     به مقدار لازم
  • نمک     مقداری

طرز تهیه قیمه بوشهری :

1. پیاز را خرد کرده و در روغن با گوشت تفت می دهیم و دارچین را اضافه می کنیم
 
2. لپه را شسته و به دیگ اضافه کرده و حدود ۴ لیوان آب داخل دیگ می‌ریزیم در دیگ را می‌بندیم و به مدت یک ساعت می‌پزیم
 
3. سیب زمینی را پوست گرفته و درستی داخل دیگ می اندازیم
 
4. بعد از یک ساعت دیگر چک می‌کنیم اگر گوشت پخته و له شده باشد زیر دیگ را خاموش می‌کنیم در غیر این صورت نیم ساعت دیگر می‌پزیم و یا تا زمانی که گوشت له شود.
 
5. (در صورت نیاز باز هم در هنگام پخت آب اضافه کنید) آب را از مواد جدا کرده (می توانیم داخل آبکش بریزیم) و گوشت را می‌کوبیم.

قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه!

6. هر کدام را جداگانه می‌کوبیم یعنی لپه و سیب زمینی را هم می‌کوبیم.
 
7. گوشت کوبیده را به لپه کوبیده اضافه کرده و با یک لیوان از آب گوشت روی حرارت قرار می‌دهیم.
 
8. هم می‌زنیم تا مخلوط شود و بعد بقیه آب گوشت را هم اضافه می‌کنیم.
 
9. رب گوجه فرنگی را در روغن تفت داده و یک لیوان از آب گوشت را اضافه کرده سپس به دیگ اضافه می‌کنیم
 
10. سیب زمینی له شده را هم اضافه می‌کنیم خوب هم می‌زنیم.
 
11. نمک و لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اینقدر هم می‌زنیم تا زمانی که قیمه کش بیاید.

همین طور که ملاحظه کردید قیمه بوشهری شباهتی با قیمه‌ای که شما دیده اید و خوردید ندارد ولی از آنجایی که من را می‌شناسید.قیمه بوشهری را با چیپس سیب زمینی سرو نمی کنند. اما همیشه باید کنارش "شکر پلو” داشته باشد. شکر پلو هم احتمالا همان شیرین پلوی شماست.

قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه!
 
قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه! 

باید باز هم تاکید کنم که وقتی من میگم "بوشهر” منظورم شهر بوشهر است نه استان بوشهر. خیلی ها شکر پلو را نمی شناسند. قیمه و شکر پلو یکی از غذاهای رسمی مراسم‌های محرم و صفره و زیاد برای نذری آن را درست می کنند که البته له کردن آن در مقیاس زیاد قلق دارد.

قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه!
 
قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه! 

قیمه باید طوری له شده باشد که هنگام خوردن و زمانی که قاشق می زنی خوب کش بیاید. اگر در خانه گوشتکوب برقی دارید که دیگر کار فوق العاده ساده می شود.قیمه مزه اش ترش و شوره و شکر پلو هم تا حدی شیرین. ترکیب طعم آن خاص است و به نظر من خیلی خوشمزه. عطر خیلی خوبی هم دارد. با قیمه هم زیره سیاه بخورید که نفخ آن را بگیرد.

قیمه و شکرپلوی بوشهری نوعی متفاوت و خوشمزه از قیمه!
 
سیری در ایران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فاطمه زارعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۷
0
1
قیمه بوشهری که غذای موردعلاقه ی من واگه هرروزم بخورم سیرنمیشم به شماهم توصیه میکنم از دست ندین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار