طرز تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد
کد خبر: ۴۵۱۱۳
تاریخ انتشار: 2016 August 05    -    ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱
بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهیدبا حرارت ملایم یا میتونید کبابی و یا آبپز بکنید.
مواد لازم :
بادمجان 4 عدد مکعبی برش خورده و پخته شده
عدس پخته 2 پ
گشنیز و جعفری خرد شده 1 پ
گوجه گیلاسی 1پ
کنجد 1/2پ

سس کنجد:
ارده 1/2پ
ماست 1/2پ
شیره خرما 2 ق س
سیر 2 حبه
آبلیمو 2 ق س
نمک و فلفل بمیزان لازم
 
طرز تهیه سالاد بادمجان با سس کنجد
 
طرز تهیه :
بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید (با حرارت ملایم). (میتونید کبابی و یا آبپز بکنید).عدس پخته ، گشنیز و جعفری و کنجد ( که بهتره بو داده باشه ) را به بادمجان اضافه کنید.
مواد سس را با هم ترتیب کرده و با سالاد مخلوط کنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. این سالاد طعمی ملس دارد .بنا به ذایقه خودتون میتونید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد و یا حتی حذف کنید.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار