طرز تهیه ترحلوای شیرازی دسری خوشمزه برای سفره افطاری
کد خبر: ۴۰۸۸۰
تاریخ انتشار: 2016 June 23    -    ۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
ابتدا نشاسته را با آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید به همراه شکر به نشاسته اضاف کنید و....
طرز تهیه ترحلوای شیرازی دسری خوشمزه برای سفره افطاریطرز تهیه ترحلوای شیرازی دسری مناسب برای سفره های افطاری شما روزه داران عزیز

موادلازم:
آب3پیمانه
نشاسته گندم1/2پیمانه
آرد برنج1/2پیمانه
شکر1 و نيم پیمانه
گلاب1/2 پیمانه
پودر هل1/4ق چای خوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین
 
طرز تهیه ترحلوای شیرازی دسری خوشمزه برای سفره افطاری 

طرز تهیه:
 
ابتدا نشاسته را با آب سرد حل کنید و از صافی رد کنید آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید به همراه شکر  به نشاسته اضاف کنید ظرف را روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا حلوا غلیظ شود حرارت را کم کنید وباز به همزدن ادامه دهید تا زمانی که خط قاشق روی آن محو نشود و مطمئن شوید که نشاسته پخته شده است حالا گلاب به همراه هل مخلوط و به مواد اضافه کرده یکی دو جوش که زد کافیه .نيمي از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران غلیظ مخلوط کنید باز روی حرارت بگذارید و بهم بزنید و روی مواد سفید رنگ بریزید میتونید همه را یکرنگ درست کنید بستگی به سلیقه شما دارد روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید ظرف را بعد از خنک شدن  درون یخچال قرار دهید تا حلوا خوب خنک شود و بتوانید آنرا برش بزنید یا در همان ظرف سرو کنید این حلوا در ماه رمضان دسر بسیار خوشمزه و مقوی است امیدوارم که درست کنید و من را هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید.
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار