این غذا‌ها دوبار گرم‌ شود سمی می‌شود
bato-adv
کد خبر: ۳۸۱
تاریخ انتشار: 2015 May 14    -    ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

 نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می‌شود.

این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از:

۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می‌شود به شدت زیان آور است.

۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می‌شود.

۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می‌شود ترکیب پروتئین آن تغییر می‌کند و فوایدش را از دست می‌دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می‌شود.

۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئین‌ها.

۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می‌شود.

۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می‌شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار