طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
کد خبر: ۳۷۶۵۲
تاریخ انتشار: 2016 May 23    -    ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲
بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم.
مواد لازم :

بادمجان  یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده  300 گرم
هویج  200 گرم
سرکه  یک لیتر
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند پنج عدد
گردو ریز خرد شده نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
 
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:

_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار