کلم پلو شیرازی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 April 22    -    ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
bato-adv
bato-adv
اگر مى خواهيد از سبزيجات بيشتر در غذاها يتان استفاده كنيد ، ما به شما كلم پلو را پيشنهاد مى كنيم . اين غذا باب طبع بچه ها است و بسيار لذيذ است.
کلم پلو شیرازی

مواد لازم:

برنج                  1 کیلو   
كلم خرد شده     1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده      نیم کیلو
پیاز                   2عدد
روغن                به اندازه کافی
نمک                 به اندازه کافی
فلفل                به اندازه کافی
آبلیمو               به اندازه کافی
   
مواد لازم جهت كوفته ریزه:

گوشت چرخ كرده       300گرم
 آرد نخود چی           4 قاشق غذا خوری
 پیاز                       1عدد
 روغن                    به میزان کافی
 نمک                     به میزان کافی
فلفل                     به میزان کافی
زردچوبه                  به میزان کافی

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس‌میكنیم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میكنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میكنیم.
سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد‌میكنیم.برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبكش‌میكنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میكنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میكنیم.

طرز تهیه كوفته ریزه:

پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده‌میكنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می كنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میكنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میكنیم.

كوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس‌میكشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میكنیم.

نكته1:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد‌میكنیم مقداری نمك به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میكنیم.

نكته2:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

منبع:بیتوته
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرگس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۷
0
0
با سلام من خودم شیرازی هستم و توی سایتهای دیگه هم چک کردم ببینم چی بعنوان کلم پلوی شیرازی به مردم یاد می دهند و سایت شما نزدیکترین آموزش رو به کلم پلویی که ما درست میکنیم داشت.چند نکته اضافه بشه خیلی کاملتر میشه.
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون
نرگس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۷
0
1
با سلام من خودم شیرازی هستم و توی سایتهای دیگه هم چک کردم ببینم چی بعنوان کلم پلوی شیرازی به مردم یاد می دهند و سایت شما نزدیکترین آموزش رو به کلم پلویی که ما درست میکنیم داشت.چند نکته اضافه بشه خیلی کاملتر میشه.
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv