طرز تهیه شیرینی قلقلی
کد خبر: ۳۶۵۲۳
تاریخ انتشار: 2016 May 19    -    ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۱
این شیرینی بایستی به حالت غوطه ور در روغن سرخ شود. به همین خاطر به مقدار زیاد روغن نیاز است.
طرز تهیه شیرینی قلقلیاین شیرینی بایستی به حالت غوطه ور در روغن سرخ شود. به همین خاطر به مقدار زیاد روغن نیاز است.
 
طرز تهیه شیرینی قلقلی 
 

مواد لازم:

کره یا مارگارین: 80 گرم

شکر: 75 گرم

پوست رنده شده ی ½ لیموترش

ذره ای نمک

تخم مرغ: 4 عدد

آرد: 400 گرم

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

شکر: 100 گرم

دارچین: 2 قاشق چایخوری

1 کیلو روغن برای سرخ کردن 

طرز تهیه:

کره/ مارگارین را با 35 گرم شکر هم بزنید تا زمانی که کرِم صاف و لطیف شود. پوست لیمو، ذره ای نمک و تخم مرغ ها را به ترتیب و با فاصله به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم قاشق به قاشق اضافه کرده، هم بزنید.

100 گرم شکر و دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روغن را در قابلمه داغ کنید. کمی آرد در پیاله ای کوچک بریزید. دو قاشق چایخوری را در آرد بزنید و سپس از خمیر به اندازه ی 1 قاشق چایخوری برداشته و بوسیله قاشق دیگر در روغن بیندازید و حدود 6- 5 دقیقه سرخ کنید. در هر نوبت بیشتر از 8 قسمت خمیر در قابلمه نیندازید تا به راحتی بتوان خمیر ها را زیر و رو کرد. در نیمه ی زمان پخت، خمیرها را زیر رو رو کنید تا یکنواخت برشته شده و رنگ بگیرند.

سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. در حالیکه هنوز شیرینی ها داغ هستند، مخلوط شکر و دارچین را رویشان بریزید.

پارسینه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار