این شیرینی بایستی به حالت غوطه ور در روغن سرخ شود. به همین خاطر به مقدار زیاد روغن نیاز است.
مواد لازم:
کره یا مارگارین: 80 گرم
شکر: 75 گرم
پوست رنده شده ی ½ لیموترش
ذره ای نمک
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 400 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
شکر: 100 گرم
دارچین: 2 قاشق چایخوری
1 کیلو روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
کره/ مارگارین را با 35 گرم شکر هم بزنید تا زمانی که کرِم
صاف و لطیف شود. پوست لیمو، ذره ای نمک و تخم مرغ ها را به ترتیب و با فاصله به
کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم قاشق به قاشق اضافه
کرده، هم بزنید.
100 گرم شکر و دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
روغن را در قابلمه داغ کنید. کمی آرد در پیاله ای کوچک
بریزید. دو قاشق چایخوری را در آرد بزنید و سپس از خمیر به اندازه ی 1 قاشق
چایخوری برداشته و بوسیله قاشق دیگر در روغن بیندازید و حدود 6- 5 دقیقه سرخ کنید.
در هر نوبت بیشتر از 8 قسمت خمیر در قابلمه نیندازید تا به راحتی بتوان خمیر ها را
زیر و رو کرد. در نیمه ی زمان پخت، خمیرها را زیر رو رو کنید تا یکنواخت برشته شده
و رنگ بگیرند.
سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
در حالیکه هنوز شیرینی ها داغ هستند، مخلوط شکر و دارچین را رویشان بریزید.
پارسینه