طرز تهیه خورش طلا کوله
کد خبر: ۳۵۳۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 May 01    -    ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
خورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است که در مطلب زیر طرز تهیه این غذای محلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
طرز تهیه خورش طلا کولهخورشت طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است که در مطلب زیر طرز تهیه این غذای محلی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش طلا کوله

مواد لازم:


گشنیز ۱۵۰ گرم
آبغوره ۱ پیمانه
روغن ۴ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ یا گوشت ۱٫۵ کیلوگرم
آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
نعنا ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:


خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.

اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و ۳ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.

سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با ۴ قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.

مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.

آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل بفرمایین.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۲
0
4
1.5 كيلو گوشت مصرف بيش از يكماه خانواده ماست
خاطره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
0
0
جالبه این خورش سیر نداره مگه غذای گیلانی بدون سیر هم داریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار