طرز تهیه ته دیگ طرح‌دار
bato-adv
کد خبر: ۳۵۳
تاریخ انتشار: 2015 May 04    -    ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷


میزان ماست و آرد ۳ به ۱/۵ است (۳ قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد... حتى می‌تونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ می‌شود، وکاملاً مزه ته دیک نان می‌دهد ولى لذیذ‌تر و لطیف‌تر است.

روش تهیه

 
از ترکیب ماست، آرد و (زعفران در صورت دلخواه) خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید (براى طراحى ظریف) و طرح خودتون رو کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید،... طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده کنید کمى روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید (از شعله پخش کن استفاده کنید) و براى حدود یک ساعت و یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید...

نکات تهیه ته دیگ طرح‌دار


* خمیر را حتماً‌ سفت درست کنید و یکنواخت، ظرف را هم با دستمال چرب کنید... .

* می‌توانید به جاى ماست، از آب مرغ، آب ساده، شیر، شیر سویا‌‌... هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است... باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید، آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذ‌تر خواهد شد.
منبع: جزیره اسرارآمیز دانش
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار