آشنایی با خواص بادام و گردو از منظر طب سنتی
کد خبر: ۳۵۱۳
تاریخ انتشار: 2015 June 30    -    ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۰
بادام شیرین دارای طبیعت گرم و تر است و روغن بادام شیرین معتدل در گرمی و سردی است.

-مصرف روغن بادام شیرین چه به صورت خوراکی یا موضعی بر پیشانی یا ملاج باعث افزایش رطوبت مغز شده که در رفع بی‌خوابی مفید است.

-بادام تلخ دارای طبیعت "سوم گرم و اول خشک" است و روغن بادام تلخ در دوم گرم و مایل به تری که تحلیل برنده و خشک کننده است و استفاده موضعی از آن برای رفع درد مفاصل و درد استخوا‌ن‌ها مفید است.

-چغاله (میوه نارس آن ) به علت سردی و خشکی پوست چغاله مقوی ریشه دندان و مسکن حرارت دهان است.

افعال و خواص بادام شیرین
در این باره علی اصل؛ متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: مصرف بادام شیرین قوت‌ها را حفظ می‌کند و حافظ مغز و تقویت کننده بینایی است.

-بادام شیرین نرم کننده شکم و حلق است و مصرف بادام با شکر غذائیت زیادی دارد.

-بادام شیرین چاق کننده بوده و سبب افزایش تولید منی می‌شود.

-مصرف بادام بو داده مقوی معده و مقوی نیروی جنسی است.

-مصرف بادام برای معده‌های سرد و تر سنگین بوده و به کندی هضم می‌شود.

خواص گردو(جوز)
- به گفته وی گردو تقویت کننده مغز, قلب و کبد است.

-نرم کننده شکم و تقویت کننده نیروی جنسی است.

-زیاده روی در مصرف گردو باعث تورم لوزه‌ها و ایجاد جوش‌های دهان می‌شود.

-مغز گردو به سبب لطافت و داشتن چربی، زود فاسد می‌شود که در این صورت به علت سمیت آن نباید مصرف شود.

قم نیوز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار