شیرینی عربی «دهین»
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۴۷۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2015 July 02    -    ۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
bato-adv
bato-adv
ابتدا شیر، شیره خرما، شکر و روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. بعد آن را هم می زنیم تا شکر حل شده و مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه
شکر: سه پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
شیر: یک پیمانه
شیره خرما: سه قاشق سوپخوری
پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا شیر، شیره خرما، شکر و روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. بعد آن را هم می زنیم تا شکر حل شده و مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

سپس آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ما به شکل خمیر درآید. 

کف قالب را چرب کرده و روی آن پودر نارگیل می پاشیم و بعد خمیر آماده شده را به شکل زیر به آن اضافه می کنیم. 

شیرینی عربی دهین

در صورت تمایل می توان روی این مواد، گردوی و پسته خرد شده اضافه کرد.

شیرینی عربی دهین

قالب را در فر با درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم.

شیرینی عربی دهین

پس از آماده شدن آن را به شکل دلخواه برش می دهیم.

شیرینی عربی دهین

این شیرینی یکی از شیرینی های پرطرفدار در شهر نجف اشرف و سوغات این شهر می باشد و در ایام ماه مبارک رمضان، دسر مناسب و مقوی ای می باشد.

تهیه و ترجمه: تابناک باتو

bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
0
0
ظرف نه ضرف!!!!
فارسی را پاس بداریم
بهار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۵
0
1
ممنونم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۹
0
1
خيلي هم عالي
raz
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۲
0
1
فوق العاده بود.مخصوصا ک با مغز بادوم پسته فندق تزیین کنیم
زائر امام
|
Iraq
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۶
0
1
سلام جای شما خالی الان کربلاییم مشغول خوردن دهین.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۷
1
0
سلام
من دو بار از نجف و کربلا این شرینی را خریدم خیلی خوش مزه است
سری اول زیاد خریدم بیش از یک سال تو یخچالمون موند و هر چند وقت یکدفعه ازش میخوردم خوبیش این بود که اصلا خراب نشد و کپک نزد فقط یه مقدار رویش سفت شده بود ولی تو ماکروفر میذاشتم نرم میشد
امیدوارم با این دستور پخت بتونیم به همان خوشمزگی که عراقی ها درست میکنن ما هم درست کنیم
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv