طرز تهیه مربای زنجبیل تازه
کد خبر: ۳۳۷۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 April 15    -    ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰
زنجبیل تازه رنده شده که داخل آب گذاشتیم ازصافی رد می کنیم و عسل وآب را باهم مخلوط می کنیم که مدت پنج دقیقه باحرارت کم بجوشه.
مواد لازم:
نیم کیلو زنجبیل تازه رنده شده ۲۴ساعت داخل آب بگذارید و چندبار آبش رو عوض کنید
۷۵۰گرم عسل
یک ونیم الی دولیوان آب

طرز تهیه مربای زنجبیل تازه

طرز تهیه:
زنجبیل تازه رنده شده که داخل آب گذاشتیم ازصافی رد می کنیم . عسل و آب را باهم مخلوط می کنیم مدت پنج دقیقه باحرارت کم بجوشه بعد زنجبیل تازه اضافه میکنیم وقتی به غلظت مربا رسید خاموش کنید.

درحین پخت عطر فوق العاده ای همه فضا را میگیره وبسیار خوش مزه و خوش طعم هست ضد نفخ و دل درد بعد از هر غذا یک قاشق سرخالی میل کنید.

آشپزی مثبت

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید پرهام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
3
4
هفتصد و پنجاه گرم عسل رو مصرف کنی که مثلا یک کیلو مربا درست کنی؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار