طرز تهیه کاسه گوشتی خوشمزه
bato-adv
کد خبر: ۳۳۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 June 28    -    ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷
bato-adv
bato-adv
گوشت ، پیازرنده شده ، پودر سوخاری و نمک وفلفل رو حسابی باهم ورز بدهید یا در دستگاه غذاسازبریزید . یادتان باشد اگه پیاز را رنده میکنید ، آب پیاز را بگیرید.

طرز تهیه کاسه گوشتی خوشمزه


مواد لازم برای کاسه‌ گوشتی :


گوشت چرخ کرده‌ 400 گرم
پیاز یک عدد
نمک ، فلفل به مقدار لازم
پودر سوخاری 1-2 قاشق غذاخوری

مواد میانی :
سس سفید 1 پیمانه
پیاز دو عدد
اسفناج به مقدار دلخواه
قارچ 200 گرم

طرز تهیه :

گوشت ، پیازرنده شده ، پودر سوخاری و نمک وفلفل رو حسابی باهم ورز بدهید یا در دستگاه غذاسازبریزید . یادتان باشد اگه پیاز را رنده میکنید ، آب پیاز را بگیرید.
خمیر گوشتی را در یخچال بگذاریدتا یک ساعت استراحت کند و منسجم شود.
بعد از خمیر به اندازه یک نارنگی درشت بردارید و در دستتان به شکل کاسه گوشت را فرم بدهید یا گوشت رادر قالب کیک یزدی بریزید و به شکل قالب تو خالی گوشت را فرم بدید.
کاسه‌ ها را داخل سینی فری که قبلا چرب کردید بچینید و با حرارت 200درجه در فر بگذارید تا کاسه ها نیم پز شوند .

برای تهیه مواد میانی :

اسفناج  را خرد کنید و جداگانه بپزید و سرخ کنید تا آب اسفناج کاملا کشید شود.قارچ را جدا همراه با مقداری کره تفت بدهید.
پیاز داغ را آماده کنید بعد قارچ و اسفناج سرخ شده را هم به آن اضافه کنید . نمک و فلفل را اندازه کنید.
وقتی کاسه ها نیم پز شد با مواد آماده شده داخل کاسه ها رو پر کنید و روی مواد رو با سس سفید بعد پنیر پیتزا بپوشانید دوباره کاسه ها رو برای 10 دقیقه در فر با دمای 180 بگذارید تا سس به خورد مواد برود و پنیر طلایی شود.

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید:

4 قاشق غذا خوری آرد را همراه با 50 گرم کره ،کمی نمک و نیم لیتر شیر روی حرارت مدام هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد.

آشپزخانه من
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهتاب سبز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۰
0
0
خیلی عالی
باتو ، می شود که طرز تهیه سوخاری ها را هم بگذارید (مرغ و میگو و ...) که مثل بیرون در بیایند
متشکریم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار