طرز تهیه بز قورمه غذای محلی کرمانی
کد خبر: ۳۳۰۰۰
تاریخ انتشار: 2016 April 07    -    ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۳
پياز را نگينى خرد كرده و با روغن زيتون تفت داده، گوشت خرد شده را با پياز مخلوط كرده و زردچوبه، پودر سير، دارچين و فلفل را نيز اضافه مى كنيم،
مواد لازم:
_سيصد و پنجاه گرم گوشت فيله،
_نصف پيمانه لپه
_نصف پيمانه نخود،
_يك عدد پياز بزرگ نگينى خرد شده
_آب به ميزان لازم
_يك قاشق مرباخورى زردچوبه _پودر دارچين و پودر سير، يك دوم قاشق مرباخورى
_پودر فلفل سياه ونمك به ميزان لازم
_سه قاشق غذاخورى كشك
_پياز داغ، نعنا داغ، سير داغ به ميزان لازم
_يك عدد سير كامل
_دو قاشق غذاخورى روغن زيتون.

طرز تهیه بز قورمه غذای محلی کرمانی

‌●طرز تهیه:
پياز را نگينى خرد كرده و با روغن زيتون تفت داده، گوشت خرد شده را با پياز مخلوط كرده و زردچوبه، پودر سير، دارچين و فلفل را نيز اضافه مى كنيم، در اين مرحله گل سير يا سير داغ را نيز اضافه كرده و وقتى گوشت و پيازها تغيير رنگ دادند، لپه را نيز به مواد افزوده و يك دقيقه همراه مواد تفت داده و در آخر نخود ها را كه از قبل خيس و آبپز و پوست گرفته ايم همراه با آب اضافه كرده و بعد از به جوش آمدن آب با شعله كم زمان مى دهيم تا كاملاً بپزند و نرم شوند.
وقتى مواد كاملاً پختند نمك را اضافه مى كنيم و صبر مى كنيم تا آب غذا كم شود و تقريباً به اندازه يك پيمانه آب داشته باشد.
مواد را به هاون منتقل كرده و مى كوبيم تا كاملاً يكدست شود، سپس كشك را اضافه مى كنيم و مجدد مى گذاريم با شعله كم يك قل بزند.
غذا را به ظرف اصلى منتقل كرده و با پياز داغ، سير داغ و نعنا داغ فراوان سرو مى كنيم.
اين غذا در كرمان عموماً به عنوان پيش غذا يا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فيله استفاده شده يا با گوشت دنده جايگزين مى شود. هرچه ميزان سير در اين غذا بيشتر باشد خوش طعم تر مى شود. نوش جان.

آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار