طرز تهیه بیفتک مرغ رژیمی
کد خبر: ۳۲۹۳۵
تاریخ انتشار: 2016 April 13    -    ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا بافت مرغ نرم شود .سپس پیاز رنده شده ، آب لیمو ، نمک ، زعفران و مرغ را در ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود .
مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست : 1 عدد
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده : 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان دلخواه

طرز تهیه بیفتک مرغ رژیمی

طرز تهیه :

مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا بافت مرغ نرم شود .سپس پیاز رنده شده ، آب لیمو ، نمک ، زعفران و مرغ را در ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود . مواد را در ظرف دربسته به مدت 1 تا 3 ساعت بریزید تا مرغ طعم دار شود .

کف ظرف را چرب کنید و مرغ ها را در ظرف بچینید و روی مرغ ها را فلفل و زردچوبه بپاشید .مرغ ها را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا مرغ پخته شود .
بیفتک مرغ آماده سرو است .

نکات:

*می توانید روی مرغ ها کره ی آب شده بزنید .

*می توانید کمی روغن زیتون هم به مرغ ها بزنید و ماساژ دهید .

*حتما روی مرغ ها کمی زردچوبه بریزید تا خوش رنگ شود و در مرحله آخر برای یک دقیقه گریل فر را روشن کنید .

آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار