یکی از محبوبترین شیرینیهای ویژه نوروز شیرینی خوش طعم برنجی است. شیرینی ای که بیشتر مردم این سرزمین یک جور خاصی درستش میکنند و روی آن تعصب هم دارند. شیرینی برنجی دامغانیها را هم اگر میخواهید بشناسید این دستور پخت را دنبال کنید.
مواد لازم 130 گرم آرد برنج
30 گرم پودرقند
70 گرم روغن جامد
1 عدد زرده تخممرغ
3 ق س گلاب
1 ق چ پودرهل
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین
طرز تهیه:1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.
2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.
3. خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهای دلخواهتان آن را قالب بزنید.
4. روی تکههای قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کردهاید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی آماده شوند.
شیرینی های خوشمزه برای عید ، شیرینی برنجی
نکتهبه جای پودر پسته میتوانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید.
مجله آشپزی مثبت