طرز تهیه شیرینی برنجی
کد خبر: ۳۱۵۶۰
تاریخ انتشار: 2016 March 24    -    ۰۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۸
یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ویژه نوروز شیرینی خوش  طعم برنجی است. شیرینی ای که بیشتر مردم این سرزمین یک جور خاصی درستش می‌کنند و روی آن تعصب هم دارند.
طرز تهیه شیرینی برنجییکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ویژه نوروز شیرینی خوش  طعم برنجی است. شیرینی ای که بیشتر مردم این سرزمین یک جور خاصی درستش می‌کنند و روی آن تعصب هم دارند. شیرینی برنجی دامغانی‌ها را هم اگر می‌خواهید بشناسید این دستور پخت را دنبال کنید.

طرز تهیه شیرینی برنجی

مواد لازم

130 گرم آرد برنج       
30 گرم پودرقند       
70 گرم روغن جامد   
1 عدد زرده تخم‌مرغ  
3 ق س گلاب             
1 ق چ پودرهل          
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین

طرز تهیه:


1.   روغن جامد، پودر قند و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.

2.  حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.

3.  خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالب‌های دلخواهتان آن را قالب بزنید.

4.  روی تکه‌های قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کرده‌اید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی‌ آماده شوند.

شیرینی های خوشمزه برای عید ، شیرینی برنجی

نکته

به جای پودر پسته می‌توانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید.

مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار