طرز تهیه کال کباب شمالی
کد خبر: ۳۰۹۶۱
تاریخ انتشار: 2016 March 16    -    ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴
فر را برای کباب کردن بادمجانها تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و از طول آنها را چاک دهید.
مواد لازم

بادمجان درشت 10 عدد
 آب انار ترش یا آبغوره 1 فنجان
نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک 3 قاشق
سیر 1 و 1/2 بوته
گردو پودر شده 150 گرم
نمک و فلفل

طرز تهیه کال کباب شمالی

طرز تهیه:


فر را برای کباب کردن بادمجانها تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و از طول آنها را چاک دهید.
هنگامی که فر خوب گرم شد، بادمجانها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا خوب کباب شوند. هر از گاهی آنها را زیر و رو کنید تا اطراف آنها کاملا کباب شوند. مراقب باشید تا در عین خوب کباب و پخته شدن، نسوزند.
پوست بادمجانها را بکنید و اگر بادمجان ها تخم داشتند، آنها را جدا کنید. بادمجانها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.
سیر را له کنید. آنها را همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و ترشی با بادمجانها بکوبید و مخلوط کنید. اگر دوست داشتید می توانید کمی دانه های انار هم اضافه کنید. کال کباب حاضر است و می توانید آن را با کته گرم سرو کنید.

برای: 6 نفر
حاضر است در : 45 دقیقه
وعده: شام, نهار    
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی    
مواد لازم : بادمجان, سبزیجات, سیر, گردو  

ایران کوک

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار