طرز تهیه شیرینی کره ای مربایی
کد خبر: ۳۰۴۰۵
تاریخ انتشار: 2016 March 11    -    ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
برای عید نوروز شیرینی کره ای مربایی درست کنید.
طرز تهیه شیرینی کره ای مرباییبرای عید نوروز شیرینی کره ای مربایی درست کنید.

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت : 10 دقیقه

مواد لازم

کره سرد                   سه چهارم فنجان معادل 170 گرم

شکر الک شده           نصف فنجان معادل 60 گرم

آب                          2قاشق غذاخوری

مربای دلخواه             2قاشق غذاخوری
 
عصاره وانیل              یک و نیم قاشق چایخوری
    
آرد سفید الک شده معمولی   1 و نیم فنجان معادل 190 گرم

طرز تهیه شیرینی کره ای مربایی
    
طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران به شما آموزش میدهیم برای عید نوروز شیرینی کره ای مربایی درست کنید .

آرد و پودر شکر را که الک کرده اید با هم مخلوط نمایید .

کره را مکعبی خرد کرده روی آرد بریزید و با انگشت کره را به خورد آرد و شکر بدهید تا حالت خمیری بگیرند . خمیر باید کاملا جمع شده و خرده ای اطراف کاسه نماند .

با کاغذ روغنی روی خمیر را  پوشانده و حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود و خودش را بگیرد .

شیرینی کره ای,شیرینی ساده برای نوروز,شیرینی عید

خمیر را بین دوورق پلاستیکی با وردنه به قطر حدود یک سانتی بار کنید و به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و با انگشت وسط شیرینی را فشار دهید که گود شود و در سینی فر بچینید و وسط هر کدام از شیرینی ها یک قطره مربا بگذاید .

اگر میخواستید کارتان سریعتر پیش برود و از قالب استفاده نکنید میتوانید تکه های کوچکی از خمیر برداشته گرد کنید و با قشار انگشت وسط این توپ حفره ای ایجاد کنید و در سینی بچینید و سپس رویشان یک قطره مربا بگذارید . بین شیرینی ها را حدود 2 سانت فاصله بگذراید که موقع پخت به هم نچسبند .

شیرینی های کره ای را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید تا زمانی که دور شان کمی طلایی شود .

بعد از پخت حدود 5 دقیقه بگذارید خنک شود سپس به آرامی از سینی جدا کرده و روی توری سیمی بگذارید کاملا خنک شود .

اگر شیرینی ها حین پخت به هم چسبیدند میتوانید تا داغ هستند با یک کاتر پلاستیکی از هم جدایشان کنید چون وقتی سرد شوند سفت شده و نمیتوانید به راحتی از هم جدا کنید و به احتمال زیاد میشکنند .

آکا ایران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار