برای عید نوروز شیرینی کره ای مربایی درست کنید.
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه
مواد لازمکره سرد سه چهارم فنجان معادل 170 گرم
شکر الک شده نصف فنجان معادل 60 گرم
آب 2قاشق غذاخوری
مربای دلخواه 2قاشق غذاخوری
عصاره وانیل یک و نیم قاشق چایخوری
آرد سفید الک شده معمولی 1 و نیم فنجان معادل 190 گرم
طرز تهیه :در این مقاله از آکاایران به شما آموزش میدهیم برای عید نوروز شیرینی کره ای مربایی درست کنید .
آرد و پودر شکر را که الک کرده اید با هم مخلوط نمایید .
کره را مکعبی خرد کرده روی آرد بریزید و با انگشت کره را به خورد آرد و شکر بدهید تا حالت خمیری بگیرند . خمیر باید کاملا جمع شده و خرده ای اطراف کاسه نماند .
با کاغذ روغنی روی خمیر را پوشانده و حدود 10 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود و خودش را بگیرد .
شیرینی کره ای,شیرینی ساده برای نوروز,شیرینی عید
خمیر را بین دوورق پلاستیکی با وردنه به قطر حدود یک سانتی بار کنید و به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و با انگشت وسط شیرینی را فشار دهید که گود شود و در سینی فر بچینید و وسط هر کدام از شیرینی ها یک قطره مربا بگذاید .
اگر میخواستید کارتان سریعتر پیش برود و از قالب استفاده نکنید میتوانید تکه های کوچکی از خمیر برداشته گرد کنید و با قشار انگشت وسط این توپ حفره ای ایجاد کنید و در سینی بچینید و سپس رویشان یک قطره مربا بگذارید . بین شیرینی ها را حدود 2 سانت فاصله بگذراید که موقع پخت به هم نچسبند .
شیرینی های کره ای را به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید تا زمانی که دور شان کمی طلایی شود .
بعد از پخت حدود 5 دقیقه بگذارید خنک شود سپس به آرامی از سینی جدا کرده و روی توری سیمی بگذارید کاملا خنک شود .
اگر شیرینی ها حین پخت به هم چسبیدند میتوانید تا داغ هستند با یک کاتر پلاستیکی از هم جدایشان کنید چون وقتی سرد شوند سفت شده و نمیتوانید به راحتی از هم جدا کنید و به احتمال زیاد میشکنند .
آکا ایران