این میوه ها را با هم نخورید!
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۰۰۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 March 07    -    ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۰
bato-adv
bato-adv
بر اساس تحقیقاتی که دانشمندان و محققان در این زمینه انجام دادند، مصرف میوه روند سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین را در بدن بالا می‌برد و تاثیر زیادی در حفظ سلامت و تندرستی بدن دارد. از این رو مصرف روزانه آنها به همه افراد خانواده توصیه می‌شود.
 
محققان میوه‌ها را به ۴ گروه میوه‌های شیرین، میوه‌های اسیدی، میوه‌های غیراسیدی و میوه‌های خنثی تقسیم‌بندی کرده‌اند و معتقدند هنگام مصرف میوه‌ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه‌های هم گروه استفاده کرد.

به‌عنوان مثال، برای تهیه سالاد میوه تنها افراد از میوه‌هایی استفاده کنند که در گروه میوه‌های شیرین قرار دارد زیرا استفاده از میوه‌های گروه‌های مختلف موجب بروز واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرف‌کننده، ایجاد می‌کند.
 
نوشیدن مخلوطی از آب هویچ و پرتقال یکی از مضرترین ترکیب های غذایی است. مخلوط کردن این 2 میوه باهم و مصرف آن موجب بالا رفتن میزان اسید خون در بدن می شود.

علاوه بر این، اختلال در عملکرد کبد و تحریک پذیری طحال نیز از دیگر عوارض مصرف این 2میوه با هم است.
 
مصرف خربزه و لیمو نیز همراه هم ترکیبی را به وجود می آورد که موجب اختلال در تولید هموگلوبین خون می شود و سرانجام کم خونی را با خود به همراه می آورد.
 
هرگز هندوانه را با میوه های دیگر میل نکنید زیرا موجب نفخ شکم می شود.
پايتخت
bato-adv
bato-adv
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
0
2
با سپاس از اطلاعات مفيد شما. كاش از هر چهار گروه هم تعدادي ميوه به عنوان نمونه نام مي برديد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
0
0
حاج آقا ، اين ميوه هاي كه گفتي خيلي گرونه ، فكر نمي كنم بتونيم با هم بخريم و با هم بخوريم - اين مشكل براي پولدارهاست
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv