موادلازم: یک و یک چهارم پیمانه آرد
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
۱/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱۰۰ گرم کره
۱/۴ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای
۱ عدد بزرگ تخم مرغ
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۳ قاشق غذاخوری خامه ترش
یک و نیم پیمانه چیپس شکلات
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با چیپس شکلاتی:
۱- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۲- از سه چهارم پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین و سه چهارم پیمانه چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
۳- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.
طرز تهیه:از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
با همزن برقی با درجه متوسط رو به بالا ، کره (به دمای محیط) و شکر را برای 3 تا 5 دقیقه تا بیرنگ و پفدار شود، بزنید. وانیل و تخم مرغ (به دمای محیط) را اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید. نیمی از آرد، سپس خامه ترش و بعد نیم دیگر آرد را به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. چیپس های شکلات را به مواد اضافه کنید و با کمک دست آن ها را با سایر مواد ترکیب کنید. خمیر را برای 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
از خمیر با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی بردارید و در سینی فر به فاصله ی 5 سانتی متر از هم قرار دهید. آن ها را اندکی پهن کنید. بیسکویت ها را برای 12 تا 14 دقیقه تا وسط آن ها سفت و رنگشان کمی طلایی شود، بپزید.
آشپزباشی