طرز تهیه بیسکوئیت با چیپس شکلاتی
کد خبر: ۲۹۹۷۰
تاریخ انتشار: 2016 March 06    -    ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
بیسکویت با چیپس شکلاتی که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.استفاده از دو نوع چیپس شکلاتی، این بیسکویتِ نرم را خوشمزه تر می کند.
موادلازم:

 یک و یک چهارم پیمانه       آرد
۱/۲ قاشق چای خوری       نمک
۱/۴ قاشق چای خوری      جوش شیرین
۱۰۰ گرم                          کره
۱/۴ پیمانه                      شکر
۱/۴ پیمانه                      شکر قهوه ای
۱ عدد بزرگ                    تخم مرغ
۱/۲ قاشق چای خوری     وانیل
۳ قاشق غذاخوری          خامه ترش
یک و نیم پیمانه             چیپس شکلات  

طرز تهیه بیسکوئیت با چیپس شکلاتینکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت با چیپس شکلاتی:

۱- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
۲- از سه چهارم پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین و سه چهارم پیمانه چیپس شکلات شیری استفاده کنید.
۳- با این میزان مواد ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

طرز تهیه بیسکوئیت با چیپس شکلاتی
طرز تهیه:

از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
با همزن برقی با درجه متوسط رو به بالا ، کره (به دمای محیط) و شکر را برای 3 تا 5 دقیقه تا بیرنگ و پفدار شود، بزنید. وانیل و تخم مرغ (به دمای محیط) را اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید. نیمی از آرد، سپس خامه ترش و بعد نیم دیگر آرد را به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. چیپس های شکلات را به مواد اضافه کنید و با کمک دست آن ها را با سایر مواد ترکیب کنید. خمیر را برای 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
از خمیر با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی بردارید و در سینی فر به فاصله ی 5 سانتی متر از هم قرار دهید. آن ها را اندکی پهن کنید. بیسکویت ها را برای 12 تا 14 دقیقه تا وسط آن ها سفت و رنگشان کمی طلایی شود، بپزید.

آشپزباشی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار