طرز تهیه ساندویچ پنیر تست شده
کد خبر: ۲۹۴۸۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 March 02    -    ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت روشن می کنیم.سس مایونز را به همراه پنیر ها و ادویه جات مخلوط می کنیم.


موادلازم:

_نان تست                                                                 2 عدد یا بیشتر
_سس مایونز                                                              1  قاشق غذا خوری
_پنیر پیتزا + یک یا 2 نوع پنیر طعم دار                              70 تا 100 گرم
_پیاز                                                                         1عدد حلقه شده
_گوجه فرنگی                                                             1عد حلقه شده
_پیازچه                                                                     1 یا 2 عدد خرد شده
_نمک و فلفل                                                             به میزان دلخواه
_ریحان و پونه خشک برای عطر بیشتر



طرز تهیه:

فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت روشن می کنیم.سس مایونز را به همراه پنیر ها و ادویه جات مخلوط می کنیم.نان هارا با استفاده از توستر یا فر کمی برشته می کنیم(در فر حدود 3 تا 4 دقیقه).سپس روی هر تست،یک یا 2قاشق از مخلوط پنیر بعلاوه گوجه و پیاز گذاشته و تا حدودی که پنیر آن آب شود(نه اینکه بسوزد!) داخل فر یا مایکروفر می گذاریم.پس از پخت پیازچه ها را رویش پخش کرده و گرم سرو می کنیم.

چاشت


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
0
4
این تست پنیر هست که ساندویچ رایج انگلیسیهاست. سس مایونز نمیخواد. دستور آشپزی با تصویر غذا همخوانی نداره. معلومه در ترجمش سلیقه بکار بردین ولی سس نمیخواد چون پنیر خودش چربه و اب میشه. اگه با سس بذارین طعمش خراب میشه.
پاسخ ها
شیبا
| |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۵
واقعا گل گفتین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار