برای 12 نفر
زمان آماده سازی : 35 دقیقه
زمان کل : 1 ساعت و 40 دقیقه
مواد لازم برای پوسته |
آرد |
1 و نیم فنجان |
شکر سفید |
یک سوم فنجان |
بکینگ پودر |
سه چهارم ق چ |
کره سرد مکعبی خرد شده |
نصف فنجان |
تخم مرغ |
1 عدد |
آب |
2 ق چ |
وانیل |
1 ق چ |
مواد میانی |
گردوی خرد شده |
نصف فنجان |
شکر سفید |
نصف فنجان |
آرد |
3 ق غ |
رنده ی پوست پرتقال
|
1 ق چ |
تخم مرغ |
1 عدد |
کره نرم |
1 ق غ |
مواد لازم سیب و توت فرنگی رویه |
سس توت فرنگی یا تمشک یا کرن بری یا پرتقال |
400 گرم |
آب پرتقال
|
1 ق غ |
سیب پوست گرفته بدون هسته |
2 عدد بزرگ |
پودر شکر |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
در این مقاله شما را با طرز تهیه کیک سیب آلمانی با سس توت فرنگی آشنا میکنیم .
یک قالب ساده یا کمربندی 22 سانتی را چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی بیندازید .
1 و نیم فنجان آرد ، یک سوم فنجان شکر و بکینگ پودر را با هم
مخلوط نمایید . کره های سرد مکعبی خرد شده را اضافه کرده و با انگشت به
خورد مواد بدهید تا حالت خرده نان بگیرند . از کف دست استفاده نکنید که کره
گرم نشود .
1 عدد تخم مرغ ، آب و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد یکدست مرطوب شوند و حالت خمیری پیدا کنند . خمیر را کف قالب و به اندازه ی 4 سانت روی دیواره های قالب صاف کنید و به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود .
گردوها ، نصف فنجان شکر ، 3 ق غ آرد و رنده ی پوست پرتقال را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا گردو کاملا پودر شود . تخم مرغ و کره نرم را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . این مخلوط را روی پوسته ای که سرد شده بریزید .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سس کرن بری ( در دستور اصلی از سس کرن بری استفاده شده که شما مطابق سلیقه ی خودتان میتوانید تغییرش دهید ) و آب پرتقال را مخلوط کنید تا یکدست و رقیق شود . این سس را با فاصله ی 3 سانتی از دور روی لایه ی گردویی بریزید .
سیب ها را به چهار قاچ تقسیم کنید و سمت دانه هایشان را روی
زمین گذاشته و از طول شروع به ایجاد برش و اسلایس کردن سیب کنید به طوری که
قسمت نزدیک به دانه ها از هم جدا نشوند . سیب ها را دور تا دور کیک بچینید طوری که به خمیر اطراف چسبیده باشند .
کیک
را حدود 1 ساعت و تا زمانی که پوسته قهو های شود در فر بگذارید بپزد سپس
10 دقیقه کناری بگذارید خنک شود . پودر شکر رویش پاشیده و روی توری سیمی
بگذارید خنک شود و سرو نمایید .
آکا ایران