طرز تهیه کرم زعفرانی، دسر خوشمزه
کد خبر: ۲۷۶۱۱
تاریخ انتشار: 2016 February 12    -    ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
بعضی ها به زعفران خیلی علاقه دارند، بستنی زعفرانی، دسر زعفرانی و حتی در غذاهایشان هم زیاد از زعفران استفاده می کنند. ما هم در این مطلب برای زعفران دوستان یک دسر زعفرانی آماده کرده ایم

بعضی ها به زعفران خیلی علاقه دارند، بستنی زعفرانی، دسر زعفرانی و حتی در غذاهایشان هم زیاد از زعفران استفاده می کنند. ما هم در این مطلب برای زعفران دوستان یک دسر زعفرانی آماده کرده ایم. هم چنین زعفران یکی از موادی است که در شاد کردن شما تاثیر بسیاری دارد؛ بنابراین این دسر را بخورید و شاد شوید.

مواد لازم
۳پیمانه شیر
۱ پیمانه شیرین کننده ماردین
۳ ق س زعفران آب شده
۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۸ ق چ پودر ژلاتین
2 /1 پیمانه آب سرد


طرز تهیه:

1. شیر و پودر شیرین کننده ماردین را روی حرارت مستقیم می گذاریم تا کاملا یکدست شده، پودر درون شیر حل شود. سپس خامه صبحانه و زعفران آب زده را اضافه کنید و از روی حرارت برداشته با مفتول دستی هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنیدو روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. سپس درون قالب‌های مورد نظر بریزیدو به مدت ۱۰ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. در ‌‌نهایت قالب‌ها را پس از بسته شدن درون آب گرم بزنید و در ظرف مورد نظر برگردانید و به سلیقه دلخواه تزیین کنید.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار