نان سیر یکی از خوشطعمترین نوع نان است که در اکثر رستورانها بهعنوان پیشغذا سرو میشود و تهیه آن هم آسان است.
مواد لازم:
سیر: 3 حبه،
روغن زیتون: 3 قاشق،
نمک و فلفل و
آویشن: از هر کدام کمی،
آرد: به میزان لازم،
پودر خمیر مایه: یک قاشق
مرباخوری،
آب ولرم 3 قاشق غذاخوری،
شکر: یک قاشق مرباخوری،
کره برای هر
لیوان آرد،
یک قاشق، آب: به میزان لازم
نان باگت یا نان تست: به میزان
دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی
بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه
صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازهای آب بریزید که خمیر به دست آمده
به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به
آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر
2 میلیمتر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتیمتر
برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوطکن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید
و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام
پخت لایههای میانی رول کاملا پخته شود.
فر را از قبل گرم کنید و نانهای سیر رول شده
را در سینی فر چیده و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در فر
قرار دهید، وقتی نانها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن
بپاشید و داغ میل کنید.
جام جم سرا