طرز تهیه پفک خانگی سالم
کد خبر: ۲۶۶۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 February 04    -    ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۳
می خواهیم در این مطلب روش تهیه پفک خانگی را به شما آموزش دهیم این پفک سالم و بی خطر نسبت به پفک های آماده از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است و می تواند یک میان وعده مناسب برای فرزندانتان باشد.
طرز تهیه پفک خانگی سالم و بی خطرمی خواهیم در این مطلب روش تهیه پفک خانگی را به شما آموزش دهیم این پفک سالم و بی خطر نسبت به پفک های آماده از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است و می تواند یک میان وعده مناسب برای فرزندانتان باشد.

طرز تهیه پفک خانگی سالم و بی خطر


مواد لازم :
آرد الک شده -100 گرم
کره -90 گرم
پنیر رنده شده ( پنیر چدار یا گودا )- 100 گرم
نمک یا هرطعم دهنده دلخواه- به میزان لازم

طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید . کره را به مدت 45 ثانیه در مایکروفر گرم کنید تا نرم شود . آرد و پنیر را اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید . در صورت تمایل می توانید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه می شود . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا صاف شود هر چه ضخامت آن کمتر باشد تردتر خواهد شد . سپس در فر با درجه 190 سانتی گراد به مدت حدود 12 دقیقه بگذارید تا روی پفک ها طلایی شود .

 خراسان
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
0
4
اینا که تو عکسه اصلا شکلِ پفک نیست. فک نکنم هیچ بچه ای اینا رو جای پفک بخوره!
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار