طرز تهیه کتلت بیجاری
کد خبر: ۲۵۷۶۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 January 30    -    ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۳
کتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده.
طرز تهیه کتلت بیجاریکتلت همه‌جوره‌اش خوشمزه است اما کتلت بیجاری خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می‌شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.

مواد لازم برای 4 نفر

 200 گرم گوشت گوسفند
100 گرم گوشت چرخ‌کرده
1  عدد پیاز
2 عدد سیب‌زمینی
2 عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه کتلت بیجاری

طرزتهيه:

١)گوشت گوسفند را با نصف پیاز بگذارید بپزد.
٢ )وقتی گوشت گوسفند پخت، آن را خوب بکوبید و در ظرفی بریزید.
٣ )حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.
٤) نصف پیاز باقیمانده را رنده کنید و با سيب​زميني رنده شده روی گوشت‌ها بریزید.
٥ )تخم‌مرغ ها، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
)٦ حالا از مواد به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را کف دستتان شکل دهید، سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

آشپزی مثبت

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
0
1
نگفتی سیب زمینی اش خام رنده بشه یا پخته?
كامران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
0
0
من از اين نوع كتلت خورده ام . . فوق العاده خوشمزس .
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار