این ادویه‌ها ماکارونی را خوشمزه و متفاوت می‌کنند
کد خبر: ۲۳۵۷۵۴
تاریخ انتشار: 2022 February 03    -    ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
ماکارونی یک غذای ایتالیایی و از آن گروه غذا‌هایی است که در همه جهان طرفداران زیادی دارد و در جا‌های گوناگون با توجه به فرهنگ غذایی مردم آن منطقه پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است.

۶ دروغی که نباید به خودتان بگویید«تابناک با تو» - ماکارونی یک غذای ایتالیایی و از آن گروه غذا‌هایی است که در همه جهان طرفداران زیادی دارد و در جا‌های گوناگون با توجه به فرهنگ غذایی مردم آن منطقه پخته می‌شود. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، در ایران با شیوه‌ای گوناگون آماده می‌شود و ادویه‌هایی هم که در آن استفاده می‌شود، متفاوت است.

این ادویه‌ها ماکارونی را خوشمزه و متفاوت می‌کنند

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

پاپریکا: نصف قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق غذاخوری

پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: نصف قاشق غذاخوری

دارچین: نصف قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری

جوزهندی: یک عدد

هل سبز: هفت عدد

گلپر: نصف قاشق غذاخوری

ادویه کاری: نصف قاشق غذاخوری

زردچوبه: نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری

میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری

گرد لیموعمانی: نصف قاشق غذاخوری

همه مواد را آسیاب کنید و خوب مخلوط کنید. در هر وعده پخت ماکارونی می‌توانید از یک قاشق از آن استفاده کنید.

این ادویه‌ها ماکارونی را خوشمزه و متفاوت می‌کنند

خواص ترکیبات ادویه

- هر ۱۰۰ گرم جوز هندی نیمی از نیاز منیزیم روزانه شما را تامین می‌کند.

- پونه خشک به علت داشتن ویتامین C بالا برای تقویت لثه خیلی مناسب است.

- استفاده از یک لیمو عمانی حدود ۸۸ درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن شما را تامین می‌کند.

- فلفل سیاه باعث بهبود گوارش می‌شود و به همین علت کاهنده وزن به حساب می‌آید.

- گلپر تسکین دهنده اعصاب و حتی شادی‌آور هم است.

- کرفس باعث پایین آوردن سطح هورمون استرس در بدن می‌شود.

- از تخم گشنیز جهت تصفیه خون خیلی استفاده می‌شود.

- فلفل سفید کارکرد کلی بدن را بهتر می‌کند و از بعضی بیماری‌های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند.

- مقدار ۱۰۰ گرم دارچین تمام کلسیم مورد نیاز بدن شما را تأمین می‌کند.

- ریحان خشک به علت وجود منیزیم و نداشتن چربی و کلسترول جریان خون را در بدن آسان می‌کند.

- آویشن به مقدار زیادی چربی خون و فشار خون را کاهش می‌دهد.

- آهن و فیبر موجود در پودر سیر برای فعالیت روده اهمیت دارد و یبوست را از بین می‌برد.

- زنجبیل عامل طبیعی قدرتمندی است که مانع گرسنگی و اشتهای زیاد می‌شود.

- زیره رطوبت را رفع می‌کند و تقویت‌کننده معده و کبد است.

- ۱۰۰گرم پودر زردچوبه آهن مورد نیاز برای دو روز بدن را تامین می‌کند.

- فلفل قرمز یک آنتی اکسیدان قوی است و رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد، برای همین به جلوگیری از پیدایش سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی و مشکلات کبدی کمک می‌کند.

 پیاز سرشار از ترکیبات سولفور قوی است که سبب افزایش سلامتی می‌شود.

عصر ایران

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار