پیتزای قارچ با طعم سیر
کد خبر: ۲۲۹۹۴
تاریخ انتشار: 2016 January 01    -    ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
خمير پيتزا، فر و سيني فر را طبق روش آموزش داده شده در نکات تهيه پيتزا آماده کنيد. خمير آماده شده را با وردنه، به شکل بيضي به ابعاد 30×20 سانتيمتر، روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد.
پیتزای قارچ با طعم سیر
تعداد نفرات: 2 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

خمیر پیتزا (طبق دستور داده‌ شده) – 1 واحد
سیر (کوبیده‌ شده) – 2 حبه
آویشن (پودر شده) – 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون – 3 قاشق سوپ‌خوری
پنیر موتزارلا (ورقه‌ای خرد‌ شده) - 120 گرم
قارچ دکمه‌ای (ورقه‌ای خرد شده) – 100 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) – به مقدار لازم
جعفری تازه (پاک و خرد شده) – 10 گرم
    
روش تهیه


خمير پيتزا، فر و سيني فر را طبق روش آموزش داده شده در نکات تهيه پيتزا آماده کنيد. خمير آماده شده را با وردنه، به شکل بيضي به ابعاد 30×20 سانتيمتر، روي سطح آرد پاشي شده باز کنيد. سيني داغ را از فر خارج کرده و خمير را روي آن قرار دهيد. در ظرفي کوچک، سير، آويشن و دو قاشق سوپخوري روغن زيتون را با يکديگر مخلوط کرده و سطحِ خمير را با قلم موي مخصوص آشپزي، به آن آغشته کنيد. پنير موتزارلا، قارچ، نمک، فلفل و بقيه روغن زيتون را روي خمير ريخته و آن را به مدت تقريبي 20 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا بپزد و خمير پيتزا ترد و طلايي رنگ شود. پس از پخت، پيتزا را از فر خارج کرده، جعفري را روي آن بريزيد و سرو کنيد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار