مراحل پخت آش گوجه‌فرنگی و بادنجان
کد خبر: ۲۲۸۶۹
تاریخ انتشار: 2015 December 30    -    ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
کوفته ريزه ها را در قابلمه اي کوچک حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد (روغن جوش)، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‏ها گرفته شود؛...
مراحل پخت آش گوجه‌فرنگی و بادنجان
تعداد نفرات: 4 نفر

زمان آماده  سازی: سی دقیقه

زمان پخت: 4 ساعت

مواد لازم

لوبيا چشم بلبلي المان خیساندن - 80 گرم
نمک - به مقدار لازم
بادنجان (نگيني خرد و تلخي گرفته شده المان تکنیک) - 4 عدد
روغن مايع - به مقدار لازم
گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) - 250 گرم
پياز (رنده و آبگرفته شده المان تکنیک) - 1 عدد
زردچوبه (پودر شده) - 1 قاشق چايخوري
برنج (نيم دانه) - 100 گرم
سبزي آش* (پاک و خردشده) - 300 گرم
گوجه فرنگي (پورهشده) - 800 گرم
استاک گوشت المان تکنیک المان جایگزین - 500 ميليليتر
پيازداغ - 50 گرم
آويشن (پودر شده) - 2/1 قاشق چايخوري
آبغوره - 60 ميلي ليتر
نعناع داغ - مقداري براي تزيين
* سبزي آش شامل تره (50 گرم)، جعفري (200 گرم) و اسفناج (250 گرم) است.

روش تهیه


1. لوبيا چشم بلبلي خيس و آبکششده را در قابلمه اي حاوي مقداري آبِ جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به مدت دو ساعت نيم پز شود. در اواخرِ پخت، کمي نمک به آن بيفزاييد، سپس آن را آبکش کنيد؛

2. بادنجان هاي تلخي گرفته شده را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغنِ اضافي آنها گرفته شود؛

3. در ظرفي، گوشتِ چرخ کرده، پياز، زردچوبه و نمک را با يکديگر مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند؛

4. کفِ دستتان را با مقداري روغن مايع چرب کنيد. از مايه آماده شده به اندازه ‏هاي کوچک برداشته و به شکل کوفته ‏ريزه درآوريد. کوفته ريزه ها را در قابلمه اي کوچک حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد (روغن جوش)، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‏ها گرفته شود؛

5. لوبيا چشم بلبلي نيم پز و آبکش شده را به همراه برنج شسته شده، سبزي آش، بادنجان سرخشده، کوفته ريزه ها، پوره گوجه فرنگي، استاک گوشت، نيمي از پيازداغ، آويشن و نمک در قابلمه اي ريخته و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش آيد، سپس حرارت را ملايم کنيد تا آش به مدت دو ساعت بپزد و کاملاً جابيفتد. پس از جاافتادن، آش گوجه فرنگي و بادنجان را در ظرف موردنظر ريخته، آبغوره را به آن افزوده و با بقيه پيازداغ و نعناع داغ تزيين و سرو کنيد.

جایگزین

در صورت عدم دسترسي به استاک گوشت، مي توانيد از همان مقدار آب به همراه يک عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنيد.

پیشنهاد


در زمانِ تفت دادن پياز داغ، کمي زردچوبه به آن بيفزاييد.

مراحل پخت آش گوجه‌فرنگی و بادنجان

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار