راهکارهایی برای پیشگیری از درد مفاصل در زمستان
کد خبر: ۲۲۶۶۵
تاریخ انتشار: 2015 December 28    -    ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
بیشتر بیمارانی که دچار آسیب دیدگی عصب در دست یا پا هستند از بیماری قند رنج می برند، این افراد نباید هر بار بیشتر از 10 تا 20 دقیقه ازکمپرس گرما یا یخ استفاده کنند.هر 3 تا 5 دقیقه نیز واکنش پوستی کنترل شود.
راهکارهایی برای پیشگیری از درد مفاصل در زمستان با افت دمای هوا، درد مفصل افزایش پیدا می کند.زمستان فصل درد برای مبتلایان به آرتریت است. اگر چه هنوز ارتباط بین درد مفصل و سرما در تحقیقات مشخص نشده است اما شکی نیست که با افت دما علایم این بیماری بیشترمی شود.با سرد شدن هوا عضلات ،رباط و مفاصل سفت تر می شود اما چگونه؟

چرا درد جدی می شود؟


با سرد یا بارانی شدن هوا، تقاضای بیماران برای داروهای ضد درد افزایش می‌یابد. به گفته متخصصان یکی ازعلت های آن واکنش آستر مفصل به تغییرات دماست ( این آستر پراز مایع است و مفاصل در آن قرار دارد و باعث سالم نگه داشتن غضروف می شود . )جالب است بدانید که اغلب بیمارانی که زیر عمل جایگزین زانو قرار می گیرند همچنان در فصل سرما از درد شانه یا زانو شکایت می کنند.

ورزش کنید


در هوای سرد بسیاری از ما ماندن در منزل را به قدم زدن ترجیح می دهیم. اما راه رفتن یا فعالیت داشتن مفید تر است. زیرا کاهش فعالیت به کاهش تحرک و درد بیشترمنجر می شود. بسیاری از افراد که در فصل سرما فعالیت کمتری دارند دچار اضافه وزن می شوند. همه ما می دانیم که حتی اضافه کردن کمی وزن می تواند روی زانو و افزایش درد آن تاثیر بگذارد. برای حفظ دمای بدن و گرم نگه داشتن عضلات و غضروف ها ، در خارج از منزل لباس های گرم بپوشید.

در فصل زمستان، داخل منزل ورزش کنید


با استفاده از تردمیل و دو چرخه های ثابت ورزش را در این فصل ادامه دهید. شنا در استخر آب گرم نیز ورزش مفیدی برای مفصل است.

ورزش های کششی انجام دهید


با بالا رفتن سن، مفاصل نیزسفت تر می شود بنابر این بهتر است افراد 60 سال به بالا به ورزش های کششی بپردازند.

در مصرف مسکن های OTC دقت کنید


داروی هایی مانند استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن در این فصل بیشتر مصرف می شود. با این که این داروها ممکن است نیاز به نسخه نداشته باشد بهتر است که پزشک را در جریان داروهایی که مصرف می کنید بگذارید. به ویژه اگر مشکل کلیه یا زخم معده دارید یا این که از داروی رقیق کننده خون استفاده می کنید.

کمپرس گرم با اعتدال انجام شود


کمپرس گرم برای مفاصل سرد بسیار دل‌نشین است اما مواظب باشید تا دچار سوختگی نشوید. متخصصان توصیه می کنند حد اکثر 10 تا 20 دقیقه از کمپرس گرم یا سرد روی قسمتی از بدن که نیاز دارد استفاده شود. بیشتر بیمارانی که دچار آسیب دیدگی عصب در دست یا پا هستند از بیماری قند رنج می برند، این افراد نباید هر بار بیشتر از 10 تا 20 دقیقه ازکمپرس گرما یا یخ استفاده کنند.هر 3 تا 5 دقیقه نیز واکنش پوستی کنترل شود.

ژل ها و پمادهای پوستی


پماد ها و ژل های OTC برای تسکین درد آرتریت و مفصل مناسب است.

در مورد برخی بیماری ها محتاط باشید


مردم با مشکل عروقی مانند پدیده رینودز (سندروم سردی دست و پا) که یابه تنهایی ظاهر می شود یا این که همراه بیماری هایی چون لوپوس خود را نشان می دهد، دچار علایم سرما می شوند. با منقبض شدن رگ های خونی، انگشتان دست و پا بی حس و پوست آبی یا قرمز می شود.این افراد نه تنها دچار درد مفصل می شوند بلکه دچار مشکل عروقی نیز می شوند.بنا بر این علاوه بر گرم نگه داشتن قسمت داخل بدن سعی کنید دست و پا را نیز گرم نگه دارید.
سلامت نیوز
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار