طرز تهیه خورش‌ گل‌کلم
کد خبر: ۲۲۳۳۳
تاریخ انتشار: 2015 December 25    -    ۰۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۶
ابتدا گوشت را به قطعه‌های کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد‌ کرده و سرخ کنید.

مواد لازم:

گوشت خورشی: 400 گرم ،
پیاز: یک عدد متوسط ،
سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده : از هر کدام یک لیوان ،
سیر: 3 تا 4 حبه ،
زنجبیل تازه: یک برش 2 سانتی یا یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل ،
اسفناج‌ خرد شده: نیم‌‌کیلو ،
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ،
گل کلم : یک بوته کوچک ،
پنیر سفید : 100 گرم


تصویر طرز تهیه خورش‌ گل‌کلم


طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعه‌های کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد‌ کرده و سرخ کنید.

گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیب‌زمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را‌ با هم تفت بدهید.

آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و ‌ همراه پنیر کمی ‌تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

گل کلم را به قطعه‌های منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.

آرد را بدون روغن کمی‌ بو داده تا بوی خامی‌آن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش‌ اضافه کنید.2تا 3 دقیقه بعد خورش‌ آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.

جام جم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار