مواد لازم: گوشت خورشی: 400 گرم ،
پیاز: یک عدد متوسط ،
سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده : از هر کدام یک لیوان ،
سیر: 3 تا 4 حبه ،
زنجبیل تازه: یک برش 2 سانتی یا یکچهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل ،
اسفناج خرد شده: نیمکیلو ،
نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ،
گل کلم : یک بوته کوچک ،
پنیر سفید : 100 گرم
طرز تهیه:ابتدا گوشت را به قطعههای کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیبزمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را با هم تفت بدهید.
آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و همراه پنیر کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
گل کلم را به قطعههای منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.
آرد را بدون روغن کمی بو داده تا بوی خامیآن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش اضافه کنید.2تا 3 دقیقه بعد خورش آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.
جام جم