طرز تهیه کباب بره معطر
کد خبر: ۲۱۹۸۷
تاریخ انتشار: 2015 December 22    -    ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده ریخته و به آن موسیر خرد یا له شده، خرده های نان، سبزیجات خرد شده و ادویه ها (زیره،جوزهندی،دارچین و ادویه)را اضافه کنید.
مواد لازم براي 3-2  نفر

650 گرم گوشت چرخ شده بره (خرد شده)
2 حبه موسیر (خرد شده)
50 گرم  پودرنان (خردشده)
مقداری جعفری تازه (خرد شده)
مقداری نعنا تازه (خرد شده)
1 عدد تخم مرغ
2 /1 ق چ دارچین
2 /1 ق چ ادویه
2 /1 ق چ زیره سبز
2 /1 ق چ جوز هندی تازه (رنده شده)
مواد لازم جهت سرو
2 /1  یک خیار ( ورقه ورقه شود)
4 عدد گوجه فرنگی ( حلقه حلقه شود)
4 عدد نان پیتا یا لواش
چند برگ کاهو (خردشده)
یک دسته کوچک گشنیز (خرد شده)
4 ق چ ماست تازه

طرز تهیه کباب بره معطر

طرز تهیه:

1 در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده  ریخته و به آن موسیر خرد یا له شده، خرده های نان، سبزیجات خرد شده و ادویه ها (زیره،جوزهندی،دارچین و ادویه)را اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را هم به مواد افزوده  و با دست ورز دهید، تا کاملا همه با هم مخلوط شوند.

2 مواد را به 8 تکه  تقسیم کنید. آنها را به شکل سوسیس درآورید و را به سیخ های فلزی بکشید.آن ها را روی آتش یا روی کباب پز، کباب کنید تا همه سمت آنها برشته و سرخ شود.

3 روی هر نان پیتا را با خیار، کاهو، گوجه فرنگی و چند برگ گشنیز بپوشانید. کباب های آماده را از سیخ جدا کرده و روی سبزیجات قرار دهید. ساندویچ کباب را به همراه یک کاسه کوچک ماست به عنوان سس همراه غذا ، سرو کنید.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار