طرز تهیه جوجه اسپایسی
کد خبر: ۲۱۲۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 December 15    -    ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.
مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای 6 نفر :

تهیه جوجه اسپایسی,نحوه پخت جوجه اسپایسی

 ماست                               1/4 لیوان
 آبلیمو                                2 قاشق غذاخوری
 روغن                                2 قاشق غذاخوری
سیر                                  2 حبه خرد شده
زنجبیل رنده شده               1 قاشق غذاخوری
زیره سبز                           1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز                       1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه                            1/2 قاشق چایخوری
نمک                                1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه                       1/2 قاشق چایخوری
سینه مرغ                        4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان
پیاز خلالی                       1/2 لیوان
گشنیز خرد شده             2 قاشق غذاخوری
سماق                           1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.
در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.

بانو کوک
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۴
0
0
ماست و آبلیمو!!؟؟ اینا که ضد همن و خوردنشون با هم باعث لک و پیس میشه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار