نحوه گرفتن تلخی پوست پرتقال برای خلال+تصاویر
کد خبر: ۲۱۰۱۶
تاریخ انتشار: 2015 December 13    -    ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.
مواد اولیه :
پوست پرتقال به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
شكر به میزان لازم
هل به میزان لازم

چگونه تلخی پوست پرتقال را بگیریم

طرز تهیه:

1. ابتدا پوست پرتقالرا به وسیله رنده یا چاقو جدا كنید و تمام سعی خود را به كار بگیرید تا قسمتهای سفید كاملا جدا شود چون باعث تلخی پوست پرتقال همین بخشهای سفید هستند.میتوانید مثل تهیه گل رز از گوجه فرنگی یك گل هم با پوست پرتقالتهیه كنید و آن را برای تهیه مرغ و غذاهایی كه نیاز به تزیین دارند استفاده كنید.



2. بعد از جدا كردن پوست آن را داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبكش كنید و یك بار دیگر داخل آب ریخته و اجازه دهید آب به جوش بیاید و پوست با آب بجوشد.بعد از جوشیدن آن را آبكش كنید.

 چگونه تلخی پوست پرتقال را بگیریم

3. داخل ظرفی كه درپوش دارد مقداری آب سرد و كمی شكر و گلاب و به ازای هر 2عدد پرتقال 1دانه هل قرار دهید و پوست را داخل آن ریخته و 24ساعت داخل یخچال قرار دهید و در این مدت چند بار آب مواد را تعویض كنید و بعد آن را برای استفاده آماده كنید.

 چگونه تلخی پوست پرتقال را بگیریم

نكات:

1) از همین روش برای تهیه پوست نارنج هم میتوان استفاده كرد.

2) توجه داشته باشید اگر زمان بیشتری مواد را داخل آب قرار دهید عطر آنها از بین میرود.

3) از این پوست برای تهیه انواع خورش میتوان استفاده كرد.همچنین پوست پرتقال و نارنج بوگیر بسیار قوی برای مرغ و گوشت و ماهی هستند و عطر بسیار خوبی به این مواد میدهند.

برترینها
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار